Пошук навчальних матеріалів по назві і опису в нашій базі:

Технологічна картка № на страву




34.49 Kb.
НазваТехнологічна картка № на страву
Дата конвертації31.08.2013
Розмір34.49 Kb.
ТипДокументы
Зміст
Технологічні параметри рецептури
Технологія приготування
ЗАТВЕРДЖУЮ

Керівник підприємства
"___"_________________
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА №

НА СТРАВУ

____________________Суп зі свининою і соєвим сиром

(назва страви)



Назва сировини

Маса сировини, г

Нормативна документація, що регламентує вимоги до якості сировини

на 1 порцію




брутто

нетто

1.

соєвий сир

250

250




2.

свинина

50

50




3.

вино

10

10




4.

свинячий жир

20

20




5.

кунжутна олія

5

5




6.

бульйон

500

500




7.

імбир

2

2




8.

кориця

1

1




9.

глютамат натрію, сіль, чорний перець (мелений)













Маса готової запіканки

-










Всього













Вихід











^ Технологічні параметри рецептури



Вид втрат

Нормативне значення, %

Інтервал допустимих значень, %

1.

Виробничі втрати







2.

Теплові втрати








^ Технологія приготування
Нарізати свинину соломкою. Соєвий сир нарізати кубиками. Поставити каструлю на, сильний вогонь, влити бульйон і засипати м'ясо. Помішуючи, додати вино. Зняти піну. Додати соєвий сир, свинячий жир, сіль і глютамат натрію. Влити кунжутне масло і засипати перець. Коли кубики соєвого сиру спливуть на поверхню - суп готовий.

Характеристика готової страви
Зовнішній вигляд:

Колір:

Консистенція:

Запах і смак:

Харчова та енергетична цінність
У 100 г страви (виробу) міститься:
білків г

жирів г

вуглеводів г
Енергетична цінність ккал

Розробник: Підпис:

Технічний експерт: Підпис:

Додати документ в свій блог або на сайт

Схожі:

Технологічна картка № на страву iconТехнологічна карткА адміністративної послуги
Переоформлення дозволу на відкриття та експлуатацію складу тимчасового зберігання

Технологічна картка № на страву iconТехнологічна карткА адміністративної послуги
Видача свідоцтва про допущення дорожнього транспортного засобу до перевезення товарів під митними печатками та пломбами

Технологічна картка № на страву iconТехнологічна картка адміністративної послуги з реєстрації організації роботодавців
У день надходження або не пізніше наступного дня, якщо документ надійшов у неробочий час

Технологічна картка № на страву iconТехнологічна карткА адміністративної послуги
...

Технологічна картка № на страву iconТехнологічна схема комплексу-1 кподі за спеціальностями

Технологічна картка № на страву iconСхема 1: Традиційна технологічна схема біологічної очистки стічних вод із пневматичною аерацією

Технологічна картка № на страву iconПроектно – технологічна діяльність в процесі вивчення технологій
Виявити здібності учнів до різних типів професій та розвивати їх індивідуальні можливості в подальшому процесі навчання

Технологічна картка № на страву iconОснови створення комп'ютерних технологій план
Еом, починаючи з моменту виникнення інформації І до отримання на її основі вихідних даних. Технологічна операція — дія чи комплекс...

Технологічна картка № на страву iconПроектування ділянки передпромислової підготовки та переробки фосфатної сировини у даній роботі приведена технологічна схема свердловинного гідровидобутку фосфоритів
Боблях С. Р., аспірант (Національний університет водного господарства та природокористування, м. Рівне)

Технологічна картка № на страву iconЗакону України “Про державний кордон України”
...

Додайте кнопку на своєму сайті:
windocs.com.ua


База даних захищена авторським правом ©windocs.com.ua 2013
звернутися до адміністрації
windocs.com.ua
Реферати
Автореферати
Методички
Документи

опубликовать
Головна сторінка